Creu Roja Espanyola celebrarà dissabte 17 la II Vetlada Musical Solidària

Es tracta d’un concert que se celebrarà en el Gran Teatre de Xàtiva a les 20:00 hores i que s’emmarca en el Sorteig d’Or 2017.

Per segon any consecutiu l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Xàtiva acull aquest recital. El dissabte 17 de juny actuarà la Societat Musical La Nova de Xàtiva sota la direcció de Llorenç Mendoza. Està previst un programa amb música per a tots els públics.

Per a Marisa Juan, presidenta de Creu Roja a Xàtiva, “el més important de la cita és conjugar música amb la solidaritat dels qui contribueixen amb la nostra institució i puguem seguir ajudant cada vegada a més persones”.

Actualment l’Assemblea de Creu Roja en Xátiva du a terme nombrosos programes d’intervenció social dirigits a famílies en situació de dificultat, atenent en l’actualitat a més de 125 famílies.

El Sorteig d’Or 2017 constitueix una de les fonts de finançament més importants de la Institució, per la qual cosa l’organització confia a repetir i fins i tot millorar la participació i la venda de bitllets.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =