El corral de comèdies d’Almagro torna al Gran Teatre de Xàtiva

Del 7 al 10 de febrer, la instal·lació municipal tornarà a vestir-se com un típic corral de comèdies castellà per oferir una interessant programació del clàssics de la literatura espanyola als estudiants de la Comunitat Valenciana.

En el matí d’ahir, el regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, i el director de la companyia teatral, Antonio León, presentaven la programació d’espectacles que inclou fins a set representacions de teatre clàssic combinades amb una oferta d’activitats turístiques a la ciutat.

Segons ha explicat Boluda, «l’any passat va ser un èxit. Vingueren instituts de València, Alacant o Carcaixent. Enguany disposem de més temps per a promocionar aquesta iniciativa en col·laboració amb altres regidories com Turisme o Educació. També hem reforçat l’aposta incrementant el número de representacions».

Les activitats teatrals es combinen amb visites turístiques al castell, al museu de belles arts i amb una visita panoràmica a la ciutat. Aquestes visites compten amb la col·laboració de l’Associació de Guies Turístics de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta