El COR lloa a Canals per les xifres històriques en la recollida de fem

Les quasi 4.000 entrades a l’ecoparc mòbil i la pujada de les tones depositades en l’ecoparc fixe que han augmentat de 969,376 tones l’any 2017 a 2.187,906 tones l’any 2018, evidencien l’èxit i els bons resultats de les campanyes de conscienciació en reciclatge que des del Consorci per a la Gestió de Residus i l’Ajuntament de Canals s’han dut a terme en el municipi.

Aquestes xifres positives mostren que Canals és un municipi compromés amb el reciclatge i amb el medi ambient. Tant l’augment de les entrades a l’ecoparc mòbil com l’augment de les tones de deixalles depositades en l’ecoparc fixe deixen palesa que els veïns del municipi fan ús del servei de l’ecoparc cada vegada més. A més, com a conseqüència, els contenidors de Residus Sòlids Urbans, han descendit en la seua recollida de fem.

La Regidoria de Serveis Municipals ha volgut recalcar que, a més de la repercussió social i mediambiental que s’aconsegueix amb el reciclatge, a Canals s’ofereix la possibilitat de presentar el DNI per tal d’acumular punts i obtenir descomptes en el rebut del Consorci de Residus. L’any 2018 van haver 792 unitats fiscals bonificades, de les quals 152 van tindre 15€ de descompte, altres 152 van rebre 10€ i 2.420,28€ es van repartir entre els restants.

Mai Castells, regidora de Serveis Municipals, ha assegurat que «des de la Regidoria estem molt contents amb aquestes xifres que, tal com han afirmat al COR, són històriques, però hem de continuar treballant per aconseguir un territori molt més sostenible i compromesos al cent per cent».

No hay comentarios

Dejar respuesta