El COR conscienciarà sobre el reciclatge durant les Falles

 Consorci de Residus ha posat en marxa una campanya de comunicació per conscienciar sobre la disminució de tones de fem durant la setmana fallera. Així, des del COR s’han repartit contenidors de selectiva tant de cartró i paper com d’envasos i plàstic, per tal de potenciar el reciclatge en les localitats on es celebren les Falles.

A més a més, el COR també ha enviat als diferents ajuntaments i Juntes Locals un cartell, per a la seua difusió a través de xarxes, socials, en el que anima a posar en pràctica la Regla de les 3R (Reduir, Reutilitzar, i Reciclar).

Durant la setmana fallera es produeix una crescuda considerable de tones de fem produïdes, com mostren les dades. A Xàtiva, on conviuen 19 comissions, el passat mes de març es van recollir 983 tones de fem, mentre que al mes de febrer s’arreplegaren 879 tones. També es va produir un augment a la Llosa de Ranes (102 front a 96), amb quatre falles, o a Genovés, on passaren de 79 tones en febrer a les 96 del mes de març.

“Les Falles són una de les festes més importants de les nostres comarques. Reuneixen a molta gent i, per tant, provoquen també un augment en la generació de residus. Per això és tan important conscienciar sobre el reciclatge durant aquests dies”, ha explicat el president del COR, Roger Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =