Convocatòria del “XIII Concurs de Pintura a l’aire lliure Vila de Canals”

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa la convocatòria del “XIII Concurs de Pintura a l’aire lliure Vila de Canals”. Els participants podran inscriure’s, fins al 25 de setembre a les 08.30 hores, de manera presencial (Centre Cultural Ca Don José), per telèfon (962240214) o per email cultura@canals.es.

En aquesta edició es podran presentar els artistes que ho desitgen. Entre els requisits fonamentals destaquen, per una banda, el tema del concurs que girarà entorn el poble i terme municipal de Canals, i per l’altra, tant la tècnica com les dimensions de les obres seran lliures. El dia del concurs serà el proper 25 de setembre en horari de 08:30 a 14:00 hores.

Es repartiran un total de 1.450 euros en premis. El primer premi tindrà una dotació de 500 euros; el segon de 350 euros; el tercer de 250 euros; el premi millor obra sobre la pedania de Canals de 200 euros i el premi millor obra d’un pintor de Canals de 150 euros.

Les persones interessades a participar-hi tenen tota la documentació en el web de l’Ajuntament de Canals en l’apartat de Transparència.

La participació s’atendrà en tot moment als protocols i normes vigents a causa de la COVID-19.

El Consistori considera, com un dels seus objectius, promoure i fomentar el desenvolupament de la Cultura. Amb aquesta finalitat, s’han establit ajudes econòmiques per a desenvolupar les mateixes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 17 =