Convocat el primer concurs de fotografia de FirAll Xàtiva 2018

Aquest concurs, dotat amb vora 2.000 euros en premis, té per objectiu donar a conèixer tot el procés de l’all tendre, des de la sembra, fins arribar al plat per ser consumit

L’associació de fotògrafs aficionats de Xàtiva, AFSA, conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, han convocat el I Concurs de Fotografia «L’ALL TENDRE DE LA TERRA AL PLAT». Aquesta ha estat una de les principals novetats de l’edició d’enguany de la Fira de l’All Tendre de Xàtiva, FirAll 2018. Aquest concurs té per objectiu donar a conèixer tot el procés de l’all tendre, des de la sembra, creixement dels alls, la collita, la comercialització del producte, fins arribar al plat per ser consumit.

El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha declarat que «pretenem obrir el ventall de participació a tota aquella gent que vol visibilitzar el que és el conreu de l’all tendre, el procés de producció i comercialització i també la seua vessant culinària. Esperem que participen fotògrafs de distintes federacions de tot Espanya, gràcies al treball d’Afsa. Iniciem aquest camí amb la intenció de consolidar la convocatòria en la programació de FirAll».

El concurs està obert a tota persona professional o no de la fotografia que vulga mostrar la seua visió d’aquest conreu tradicional. Cada participant pot presentar un màxim de quatre fotografies, que han de ser obra original i inèdita. Les bases del concurs poden trobar-se en l’enllaç http://firall.allstendres.com/bases-concurs-fotografia/

De totes les fotos presentades, una comissió nomenada a l’efecte farà una selecció d’un màxim de 20 propostes finalistes entre les que es trobaran les premiades. Els noms dels autors es publicaran a les xarxes socials de FirAll el proper 22 de febrer. El jurat valorarà l’originalitat de les fotografies i la vinculació al procés de conreu i elaboració gastronòmica de l’all tendre.

Hi hauran tres premis en metàl·lic: el primer, de 1.000 euros, el patrocina Comercial Setabense; el segon, de 500 euros, està patrocinat per Divina Aurora i el tercer, de 400 euros, compta amb el patrocini d’Imagina. Cada participant sols pot optar a un premi.

El lliurament dels premis es realitzarà el 21 de febrer de 2018 al Gran Teatre de Xàtiva.

Les fotografies seleccionades junt a les guanyadores formaran part d’una exposició. A més a més, es publicaran al web i a les xarxes socials de FirAll amb la indicació del nom dels seus autors.

No hay comentarios

Dejar respuesta