Continuen les tasques de desinfecció a Xàtiva

La regidoria de Neteja Viària de Xàtiva, continua amb les tasques de desinfecció per tota la ciutat, seguint els protocols que estableix el Ministeri de Sanitat.

L’empresa INDITEC, és l’encarregada de fer aquestes tasques amb freqüència diària, es desinfecten les residències de majors i entorns de serveis sanitaris, els accessos a l’hospital Lluís Alcanyís, l’entorn de l’estació de trens i de la central de Policia Local i les zones de contenidors del nucli urbà, Bixquert, Carraixet i pedanies.

desinfecion-callesTambé es desinfecta diàriament els voltants de supermercats, farmàcies, Mercat Municipal, MercaXàtiva, Ajuntament i parades de bus urbà. La desinfecció de la resta dels espais públics s’aborda de manera organitzada al llarg de la setmana, per la qual cosa l’actuació abasta a tota la ciutat. Segons la regidora de Neteja Viària, Remi Sinisterra, «s’està desinfectant tota Xàtiva». Per a això, els operaris d’Inditec, treballen amb un equip «una mica aparatós» però necessari per a la seua protecció enfront dels elements químics que utilitzen.

limpieza-desinfeccion-inditec-4Des de Neteja Viària preguen a la població de Xàtiva que no tiren els guants protectors a la via pública. A més es recorda que l’horari per a treure el fem comença a partir de les 20 hores. Tots els contenidors es troben oberts per a evitar el contacte personal. En cas d’haver d’accionar la tapadora, es recomana que s’utilitze un mocador de paper que després ha de tirar-se a la paperera.

Mantenir la ciutat neta i evitar possibles contagis és llavor de totes i tots.

limpieza-desinfeccion-inditec-1

limpieza-desinfeccion-inditec-2

limpieza-desinfeccion-inditec-6

limpieza-desinfeccion-inditec-5

 

No hay comentarios

Dejar respuesta