Conselleria reformarà l’edifici principal del Francesc Gil de Canals

L’edifici principal de l´institut Francesc Gil serà reformat per la Conselleria amb una dotació econòmica de 163.300 euros. De fet, la Conselleria d’Educació ha demanat permís d’obra a l’Ajuntament de Canals per executar el més aviat possible obres de millora a l’edifici principal de l’Institut Francesc Gil de la localitat.

Ricardo Requena, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Canals, afirmava que “després de molts anys demanant solucions per a aquest institut, ara per fi i després de tantes promeses incomplides pels anteriors governants, arriben estes necessàries obres que són conseqüència, entre d´altres, de la nostra insistència i constància davant el conseller Marzà per a no deixar ni un minut més este assumpte sense solventar”.

L’actuació que va dur-se a terme és la substitució de les finestres exteriors de tot l’edifici principal, on s´ubiquen aules, i serveis d´administració i gestió del centre. Es canviarà la fusteria exterior original per fusteria d’alumini, amb ruptura de pont tèrmic i amb envidrament de seguretat. A més, es pretén realitzar una rampa adaptada d´accés com a alternativa a l´escala d´accés a l’edifici principal, així com renovar els aseos dels professors realitzant uns nous amb caràcter d’adaptats.

No hay comentarios

Dejar respuesta