Conselleria redueix la ràtio a Canals de 25 a 23 alumnes per als grups de 3 anys

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha autoritzat la reducció de ràtio per als grups de 3 anys del curs vinent 2017-2018, de 25 a 23 alumnes.

Aquesta decisió ve donada per la reducció de matrícules en el 1r curs del 2n cicle de l’etapa d’infantil, que a Canals s’ha vist rebaixada considerablement, posant el perill la continuïtat de les 6 unitats d’escolarització que hi ha al poble.

És per això que, després de tractar-ho amb els directors dels 5 col·legis, el regidor d’Educació, Ricardo Requena, va transmetre aquesta realitat a la Conselleria d’Educació, amb la intenció que es valorara, com estava fent-se a altres localitats valencianes, aplicar aquestes reduccions també a Canals, doncs al poble s’ofereixen 150 places per a uns 100 alumnes previstos per a nova matrícula.

La resposta del Conseller Vicent Marzà, no s’ha fet esperar i, en ORDRE 18/2017, ha donat permís a Canals, junt amb altres 15 pobles de la província de València, per tal de poder reduir la ràtio en els grups de 3 anys d’infantil del curs vinent 2017-2018, el que minimitzarà el risc que a Canals es tanque una de les sis aules habilitades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + siete =