Conselleria denega per tercera vegada la possibilitat d’impartir primària a l’Escola Infantil Betània

Les families han iniciat ja una recollida de firmes.

Les mares i pares dels alumnes de tercer curs d’infantil del Centre d’Educació Infantil Betània dE Xàtiva han iniciat una recollida de firmes front a la negativa de la Conselleria d’Educació de concertar al centre també l’educació primaria, per tercera vegada consecutiva.

La resolució de Conselleria topa amb els esforços per aconseguir els permissos. El centre ha portat a terme una inversió econòmica molt gran per tal d’adequar les seues instal·lacions a les noves necessitats. A més, al·ludeixen al seu escrit al principi d’igualtat, al dret de les families a educar els seus fills dins de l’esglèsia evangèlica; a continuar al centre on han sigut escolaritzats, a no sentir-se discriminats pels altres centres catòlics concertats que hi ha a la localitat.

Els pares ademeten sentir-se angoixats amb aquesta situació que continua allargant-se en el temps sense cap solució aparent. El centre educatiu d’aquestes característiques més proper es troba Dènia.

 

2 Comentarios

  1. Me parece vergonzoso por parte de conselleria ,es un colegio excepcional y es de pena que a los padres no nos permitan elegir el centro que queremos que nuestros hijos tengan su educacion

Dejar respuesta

cuatro × cinco =