El conseller Climent ofereix a Canals col·laboració per fomentar l’ocupació i revitalitzar la indústria

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez i amb la corporació i tècnics municipals, amb l’objectiu de planificar la reindustrialització del municipi i impulsar polítiques per a la creació d’ocupació.

Climent, que ha qualificat la reunió de “molt fructífera”, ha manifestat que “la conselleria està oberta a tot allò en el qual puga ajudar en fer baixar la desocupació, especialment la juvenil, i de mirar cap al futur per veure com poden revitalitzar la indústria i guanyar aquest equilibri en ocupació per al poble”.

El conseller ha assenyalat que “he vist molt preocupats a l’alcalde i als membres de la corporació pel dia a dia de la gent i per treballar amb perspectiva per consolidar un futur important per a la població”.

Per la seua banda, l’alcalde de Canals, també ha mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament de la reunió i ha assenyalat el compromís de tot l’equip de govern per treballar pel poble en matèria econòmica, en concret, per intentar buscar eixides d’ocupació a la població aturada, i especialment a la joventut que a hores d’ara és qui més percentatge d’atur presenta i que se situa al voltant d’un 20%.

Així mateix, com ha continuat explicant el primer edil: “Ens ha fet recomanacions de treball “per a poder planificar polítiques que a llarg termini milloren la nostra economia local”. A la vista de la reunió des de la corporació “vegem més necessari portar endavant el pla general d’ordenació urbana i el desenvolupament del nostre polígon industrial”, ha remarcat Pérez.

Finalment, el regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals, Ricardo Requena, ha demanat a conselleria la “viabilitat d’ajudar a Canals en el tema industrial”, ja que com ha subratllat, durant moltes dècades “Canals ha sigut un motor industrial de la nostra comunitat i ara vegem de justícia que eixa aportació econòmica que va fer Canals en la seua època revertixca i siga la Generalitat qui ens ajude a començar a elaborar un nou teixit industrial”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − nueve =