El Consell de la Joventut fomentarà el transport compartit amb ‘XatiBlà’

El Consell de la Joventut de Xàtiva ha posat en marxa la iniciativa “XatiBlà” per tal de fomentar i facilitar l’ús del transport compartit. XatiBlà funcionarà a través d’un grup de la xarxa social Facebook anomenat XatiBlà, al qual es pot accedir lliurement.

Dintre d’aquest grup les persones que vullguen oferir places en els seus trajectes hauran de fer una publicació indicant els llocs i hores d’eixida i arribada i la quantitat que cobrarà per plaça. Les persones que vullguen compartir vehicle hauran de posar-se en contacte amb la persona que haja publicat el missatge comentant a la publicació o a través d’un missatge directe. El Consell de la Joventut administrarà aquest grup per evitar enfrontaments entre membres i per a evitar que s’utilitze aquesta eina amb finalitats lucratives.

El Consell de la Joventut de Xàtiva ha volgut posar en marxa aquesta iniciativa per tal de facilitar el transport a la joventut de Xàtiva que no pot utilitzar el transport públic i per tal de fomentar el transport compartit, ja que moltes persones fan els seus desplaçaments habitualment en vehicle particular.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + veinte =