El Consell duplica el pressupost per al SEAFI de l’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

La quantia, que arriba de la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Conselleria d’Igualtat, arriba a 41.311 euros per al pròxim exercici

Una altra de les àrees beneficiades és el Programa de Serveis Socials destinat a persones amb diversitat funcional que rebrà 3.350 euros

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins està d’enhorabona ja que, després de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2019, l’àrea gestionada per Inma Penadés rebrà 41.311 euros per a l’Equip Específic d’Intervenció amb Infància i Adolescència (antic SEAFI), el doble del que ha rebut en el present any. Aquesta injecció de diners prové de la Direcció General d’Infància i Adolescència depenent de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. cal recordar que el EEIIA és un servei municipal i gratuït d’intervenció familiar dirigit a potenciar i optimitzar el desenvolupament integral dels menors d’edat.

D’altra banda, una altra de les àrees de Benestar Social que ha resultat beneficiada d’aquest increment de pressupost per part del Consell és el Programa de Serveis Socials Dirigits a Persones amb Diversitat Funcional. Aquest programa, que rebrà 3.350 euros per al pròxim any de la Direcció general de Diversitat Funcional, es desenvolupa des del passat dia 22 de setembre tots els dissabtes en horari de 10:00 a 13:00 i finalitzarà el 22 de desembre.

La regidora de Benestar Social en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Inma Penadés, ha manifestat el seu content amb l’increment del pressupost “perquè ens permetrà seguir treballant per i per a les famílies de l’Alcúdia de Crespins i, especialment amb els menors d’edat que presenten una situació desfavorable”.

No hay comentarios

Dejar respuesta