Confisquen dos quilos de cocaïna a un veí de Xàtiva que viatjava a Terol per a distribuir la droga

Agents de la Policia Nacional de Terol, en un esforç conjunt amb la Unitat de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia a Aragó i el Grup d’Operacions Especials (GOE) de la Prefectura Superior de la Comunitat Valenciana, han aconseguit un important èxit en la lluita contra el narcotràfic. En el marc de l’operació denominada “GASTEIZ”, a principis de desembre, van detindre a tres individus implicats en un cas de tràfic de drogues.

L’operació es va originar després d’una sèrie d’investigacions que van revelar l’existència d’un punt de venda de cocaïna en un establiment d’entreteniment nocturn a Terol. Es va identificar a un sospitós que viatjava des de Xàtiva (València) a Terol per a distribuir la droga, estenent la seua operació a altres àrees d’Espanya.

En el moment de les detencions, i durant el registre del sospitós principal, les autoritats van confiscar aproximadament 2 quilograms de cocaïna, una suma superior a 5000 euros en efectiu i diversos elements per a la manipulació i adulteració de la substància. Aquesta operació va resultar en una de les confiscacions més significatives de cocaïna a la província de Terol.

Els arrestats van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció número tres de Terol, el jutge del qual va ordenar el seu ingrés a la presó preventiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta