El concurs de curts de la Font lliurarà 2.300 euros en premis

El concurs de curts Imagina’t que cada estiu es convoca a La Font de la Figuera, coincidint amb la Setmana de la Joventut, lliurarà enguany 2.300 euros repartits en 14 categories, entre les que s’inclouen com a novetat aquest any el Premi al foment de la inclusió social i la diversitat i el Premi a la caracterització (maquillatge i vestuari). A més, el Premi a la Crítica Social també augmenta la seua quantia a 250 euros.

“Aquest augment tan significatiu de premis es basa en la consolidació d’aquest concurs, que aposta per l’oci i la cultura valenciana i local”, afirma la regidora de Joventut i Promoció del Valencià, Vero Reyes. “Imagina’t va camí de convertir-se en el més reconegut de les Comarques Centrals, mostra d’això és la creixent qualitat dels curts que es presenten en cada edició així com la preparació i la representació de la Mostreta”.
Les bases per participar a l’Imagina’t estan disponibles a la web municipal www.lafontdelafiguera.net , juntament amb l’Espot d’esta edició, gravat i editat pel grup de joves de la Font de la Figuera “Castalonyes Productions”.
El principal objectiu d’aquest concurs és, a més d’animar que els participants s’ho passen bé, propiciar l’oportunitat de realitzar crítica social i dinamitzar la població, rebent propostes d’altres poblacions també en les seues últimes edicions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + quince =