Concert XXV Aniversari Colla de Dolçaina i Percussio «La Socarra» de Xàtiva amb Pep «Botifarra»

· Ja están a la venda les entrades per al proper Gran Concert XXV Aniversari que trindrà lloc el proper divendres 22 de desembre a les 20,30h al Gran Teatre de Xàtiva.

· Les entrades es podran adquirir a través de la plataforma electrònica a la web www.entradas360.com Les entrades són al preu de 6€ (més despeses de gestió).

El concert constarà de dues parts, on en una primera part, es farà una retrospectiva històrica on s’interpretaran les peces que més han influït en l’esdevenir de la Colla, peces que formen part dels treballs discogràfics publicats i que tenen una significació especial per al col·lectiu. Es convidarà a antics membres de l’associació que podran participar de manera activa amb l’espectacle. I com a segona part, la Colla “La Socarrà”, estarà acompanyada per la inigualable veu i personalitat del cantaor que més ha contribuït a la recuperació i divulgació de la música tradicional, com és Pep Gimeno “Botifarra”, que juntament amb la seua rondalla, interpretaran temes clàssics del repertori del cantaor de Xàtiva, amb arranjaments inèdits per a gran colla de dolçaines i percussió i ensemble de metalls. Serà un concert molt emotiu, on es farà un repàs per la història de la Colla i es pegarà una volta a les col·laboracions que la Colla ha tingut als concerts de Pep Gimeno. Amb la direcció del mestre de Dènia, Pere Molina i Gonzàlez, que des del 2007 ha estat al nostre costat per veure’ns créixer i consolidar-nos com una de les associacions musicals de la ciutat més reconegudes, donarem un pas més, i serem l’acompanyament “simfònic” del nostre benvolgut “Botifarra”

No hay comentarios

Dejar respuesta