Concert solidari pels afectats del terratrèmol a Canals

L’Associació Musical Canalense, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals i el Fons Valencià per la Solidaritat, ha organitzat un concert solidari a favor de les víctimes del terratrèmol de l’Equador del passat 16 d’abril.

Amb aquest carácter solidari, l’Associació Musical Canalense ha organitzat aquest concert en el que, a més de poder gaudir de les interpretacions del Cor de l’Escola de Música i del Brass Quintet, es podrà col·laborar en el finançament d’un projecte de cooperació del Fons Valencià per la Solidaritat com a entitat membre del Comitè d’Ajuda Humanitària i Emergència de la Comunitat Valenciana (CAHE).

El concert serà el proper dissabte 18 de juny, al Centre Cultural “Calixte III”, a les 19’30 hores, amb una col·laboració de 3€ per l’entrada.

Les entrades estan a la venda a la seu de l’Associació Musical Canalense i a Ca Don José. També el mateix dia del concert podrán comprar-se a les taquilles del Centre Cultural.

Cal recordar que, amb una magnitud de 7’8 a l’escala de Richter, les conseqüències del sisme han deixat 661 víctimes mortals, 12 desapareguts, més de 6.200 persones ferides i quasi 30.000 desplaçats per les condicions en les que han quedat els habitatges.


La Asociación Musical Canalense, con la colaboración del Ayuntamiento de Canals y el Fondo Valenciano por la Solidaridad, ha organizado un concierto solidario a favor de las víctimas del terremoto del Ecuador del pasado 16 de abril.

Con este carácter solidario, la Asociación Musical Canalense ha organizado este concierto en el que, además de poder disfrutar de las interpretaciones del Corazón de la Escuela de Música y del Brass Quinteto, se podrá colaborar en la financiación de un proyecto de cooperación del Fondo Valenciano por la Solidaridad como entidad miembro del Comité de Ayuda Humanitaria y Emergencia de la Comunidad Valenciana (CAHE).

El concierto será el próximo sábado 18 de junio, al Centro Cultural “Calixte III”, a las 19’30 horas, con una colaboración de 3€ por la entrada.

Las entradas están a la venta en la sede de la Asociación Musical Canalense y a Can Don José. También el mismo día del concierto podrán comprarse a las taquillas del Centro Cultural.

Hay que recordar que, con una magnitud de 7’8 a la escalera de Richter, las consecuencias del seísmo han dejado 661 víctimas mortales, 12 desaparecidos, más de 6.200 personas heridas y casi 30.000 desplazados por las condiciones en las que han quedado las viviendas.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + tres =