Concert solidari a favor de «Proyecto Hombre» el 27 d’octubre al Gran Teatre de Xàtiva

El proper dissabte 27 d’octubre a les 19:30 de la vesprada, el Gran Teatre acollirà un espectacle musical solidari a càrrec de la Unió Musical Llanera de Ranes i la companyia Innovatori de Moviment, d’Alicia Herrero, que anirà a benefici de Proyecto Hombre, Fundació A. Miguel Roca. Així ho han anunciat este matí en roda de premsa Cristina Súñer, regidora de Prestacions Sanitàries; Cristian Climent, coordinador del Centre de Dia d’Ontinyent i president de la Unió Musical Llanera de Ranes; i Vicent Andrés, director de la Fundació Proyecto Hombre València.

concert-solidari-3-diaridigital.esCristian Climent, que ha agraït l’estreta relació existent amb la regidoria de Prestacions Sanitàries així com la seua immediata disponibilitat a l’hora de col·laborar amb aquesta proposta, s’ha mostrat molt entusiasmat perquè els músics de Llanera puguen oferir, al Gran Teatre de Xàtiva, un espectacle que ha qualificat de vistós i de gran qualitat. A la primera part del concert, més moderna, s’interpretaran adaptacions d’obres com El Señor de las Anillos, acompanyada per la veu d’una soprano; i a la segona part, dedicada íntegrament a Carmina Burana, 12 ballarines de la companyia Innovatori de Moviment interpretaran diverses coreografies d’Alicia Herrero i Cristina Puchades.
Segons Climent: «És tot un honor poder posar en valor el nom de la Unió Musical Llanera de Ranes en un context com el del Gran Teatre de Xàtiva i en un acte solidari d’aquesta rellevància a benefici de Proyecto Hombre.»

concert-solidari-1-diaridigital.esLes entrades, que es posaran a la venda a mitjans de la setmana vinent per un import de 5€, es podran adquirir a la Casa de la Joventut, la Casa de la Cultura, el Centre de Dia d’Ontinyent i la seu de Proyecto Hombre València. També hi ha la possibilitat d’adquirir entrades de fila 0 als mateixos emplaçaments o mitjançant transferència bancària a Cajamar: ES34 3058 2143 4428 1000 1288.

concert-solidari-5-diaridigital.esPer a Vicent Andrés: «Este concert ofereix la possibilitat de recaptar fons per finançar accions exemptes de finançament públic que depenen totalment de la solidaritat de la ciutadania.». La Fundació Proyecto Hombre és un entitat social, sense ànim de lucre i amb més de 30 anys d’història, que disposa de diversos centres de dia, comunitats terapèutiques i programes de prevenció per tractar persones amb diferents addiccions (drogues, alcohol, apostes, jocs, etc.) i ajudar les seues famílies a enfrontar el problema. Tot tenir convenis i comptar amb finançament per públic, Proyecto Hombre té necessitats que no estan del tot cobertes. Andrés, a banda de la vessant econòmica, també ha apuntat la manca de voluntaris per a treballar a la fundació. «Necessitem persones per treballar amb persones», ha afirmat fent una crida a tots aquells individus que, d’una manera o altra, puguen col·laborar amb la seua comesa.

Cristina Súñer ha agraït i ha valorat molt positivament la tasca realitzada des de les diverses unitats de Proyecto Hombre amb les persones que pateixen addiccions i les seues famílies; i ha assenyalat la responsabilitat de l’administració pública de fer difusió de tots eixos recursos que moltes vegades són desconeguts per la ciutadania i poden ser-los de gran ajuda.


concert-solidari-2-diaridigital.es

En Castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva y Proyecto Hombre culminan dos años de estrecha relación con un concierto solidario en el Gran Teatro de Xàtiva

El sábado 27 de octubre a las 19:30 de la tarde, el Gran Teatre acogerá un espectáculo musical solidario a cargo de la Unió Musical Llanera de Ranes y la compañía Innovatori de Movimient, de Alicia Herrero, que irá a beneficio de Proyecto Hombre, Fundación A. Miguel Roca. Así lo han anunciado esta mañana en rueda de prensa Cristina Súñer, concejala de Prestaciones Sanitarias; Cristian Climent, coordinador del Centro de Día de Ontinyent y presidente de la Unión Musical Llanera de Ranes; y Vicent Andrés, director de la Fundación Proyecto Hombre Valencia.

concert-solidari-4-diaridigital.esCristian Climent, que ha agradecido la estrecha relación existente con la concejalía de Prestaciones Sanitarias así como su inmediata disponibilidad a la hora de colaborar con esta propuesta, se ha mostrado muy entusiasmado de que los músicos de Llanera puedan ofrecer, en el gran Teatro de Xàtiva, un espectáculo que ha calificado de vistoso y de gran calidad. En la primera parte del concierto, más moderna, se interpretarán adaptaciones de obras como El Señor de las Anillos, acompañada por la voz de una soprano; y en la segunda parte, dedicada íntegramente a Carmina Burana, 12 bailarinas de la compañía Innovatori de Moviment interpretarán varias coreografías de Alicia Herrero y Cristina Puchades.
Según Climent: «Es todo un honor poder poner en valor el nombre de la Unión Musical Llanera de Ranes en un contexto como el del Gran Teatro de Xàtiva y en un acto solidario de esta relevancia a beneficio de Proyecto Hombre.»

Las entradas, que se pondrán a la venta a mediados de la próxima semana por un importe de 5 €, se podrán adquirir en la Casa de la Juventud, la Casa de la Cultura, el Centro de Día de Ontinyent y la sede de Proyecto hombre Valencia. También existe la posibilidad de adquirir entradas de fila 0 a los mismos emplazamientos o mediante transferencia bancaria a Cajamar: ES34 3058 2143 4428 1000 1288.
concert-solidari-1-diaridigital.esPara Vicent Andrés: «Este concierto ofrece la posibilidad de recaudar fondos para financiar acciones exentas de financiación pública que dependen totalmente de la solidaridad de la ciudadanía.». La Fundación Proyecto Hombre es un entidad social, sin ánimo de lucro y con más de 30 años de historia, que dispone de varios centros de día, comunidades terapéuticas y programas de prevención para tratar a personas con diferentes adicciones (drogas, alcohol, apuestas, juegos, etc.) y ayudar a sus familias a enfrentar el problema. A pesar de tener convenios y contar con financiación púbica, Proyecto Hombre tiene necesidades que no están del todo cubiertas. Andrés, además de la vertiente económica, también ha apuntado la falta de voluntarios para trabajar en la fundación. «Necesitamos personas para trabajar con personas», ha afirmado haciendo un llamamiento a todos aquellos individuos que, de una manera u otra, puedan colaborar con su cometido.

Cristina Súñer ha agradecido y ha valorado muy positivamente la labor realizada desde las diversas unidades de Proyecto Hombre con las personas que sufren adicciones y sus familias; y ha señalado la responsabilidad de la administración pública de difundir todos esos recursos que muchas veces son desconocidos por la ciudadanía y que pueden serles de gran ayuda.

No hay comentarios

Dejar respuesta