Compromís Xàtiva comença una campanya de mobilització per a prestar ajuda al Aquarius

Compromís de Xàtiva ja s’està posant en contacte amb les persones afiliades i simpatitzants per a motivar la seua ajuda davant l’arribada a la Comunitat Valenciana de les persones refugiades de guerra del Aquarius.

“Després d’alegrar-se que el consistori ha fet seua la proposta llançada per la coalició aquest dimarts perquè Xàtiva s’oferisca a rebre persones refugiades, Compromís Xàtiva vol animar a les seues bases a tirar una mà allà on puguen i com puguen. En definitiva, volen ser un canal més de difusió de la informació”, tal i com apunten.

Isabel Serra, membre de l’Executiva Local, manté que amb la reactivació del Protocol d’Acolliment de Persones Refugiades, és el moment de “passar de les paraules als fets”. Xàtiva sempre ha sigut solidària.“Açò ja ho sabem i estem orgulloses, així que ha arribat un d’aqueixos moments en els quals cal demostrar-ho”.

No obstant açò, explica que “en tot moment anem a actuar tranquil·les i amb responsabilitat. Sabem que aquestes actuacions han d’estar coordinades amb les institucions i amb els altres actors socials implicats perquè siguen efectives, i per açò, sols difondrem informació que ens arribe pels canals oficials”. Serra també comenta que “és moment de posar encara més en valor tot el bé que tenim en Xátiva. Gent molt capaç i també solidària”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =