Compromís Xàtiva acorda participar en solitari a les eleccions de 2019

L’assemblea local ha aprovat la proposta al respecte presentada per l’executiva.

Compromís Xàtiva va acordar ahir dilluns 21 de maig participar en solitari a les eleccions del 2019. Aquesta resolució no exclou pactes posteriors a les eleccions o acords programàtics en àrees d’interés comú, però ratifica la voluntat de Compromís de presentarse a les eleccions baix les seues pròpies sigles i defensant l’ideari que ens ha portat a liderar les forces de progrés valencianes.

En paraules del seu portaveu local, Eliseu Oviedo “Compromís Xàtiva està bastint una proposta electoral en cooperació amb la societat civil local que té la suficient entitat com per liderar un projecte d’esquerres, valencianista, ecologista i feminista que transforme la nostra ciutat”. Una projecte del que Eli Oviedo afirma que “volem una Xàtiva moderna i en relació amb la comarca, una ciutat sense exclusions i més oberta i participativa”. Des del col·lectiu, creguem que aquest procés de transformació passa per unes eleccions a les que la ciutadania indique el suport que dona a cadascuna de les forces polítiques i a partir d’eixe punt encetar un procés de negociació i concertació que beneficie al conjunt de la societat xativina.

Tal i com a indicat el nostre portaveu local “La present legislatura ha estat un període d’avanç, les millores a la nostra ciutat són visibles tant al fons com a la forma. Creguem, també, en la lleialtat als acords de govern, però sabem que Xàtiva és una ciutat diversa a la que li cal un govern divers que permeta que s’hi senten representats tots els sectors de la ciutadania. Un acord pre-electoral amb altres forces restaria part d’aquest potencial.
Nosaltres volem ser part d’un futur govern de progrés i esperem que la ciutadania ens done vots suficients com per ser qui ho lidere”.

No hay comentarios

Dejar respuesta