Compromís pregunta en les Corts per l’aparcament de la futura estació de l’Alcúdia de Crespins

A l’anterior legislatura s’havia pactat que la Generalitat es fària càrrec de la creació de part del parking però l’actual govern de Mazón no assigna pressupost

L’Alcúdia de Crespins. 06.05.2024. Jesús Pla i Maria Josep Calabuig del Grup de Compromís a les Corts han registrat una pregunta hui en referencia al pàrquing de la futura nova estació de l’Alcúdia de Crespins. En l’anterior legislatura el govern local format per Compromís i PSOE havia pactat amb el govern del Botànic que a les 75 places d’aparcament previstes per ADIF i RENFE s’afegirien altres 300 finançades per la Generalitat. No de bades, aquesta estació presta servei a molts municipis de la Costera i la Canal de Navarrés a banda dels pobles de l’Alcúdia de Crespins i Canals. Ara, el govern liderat pel PP de Mazón no ha inclòs al pressupost cap partida per aquesta obra tan necessària. Davant la falta d’iniciativa del govern local de Javier Sicluna, també del PP, Compromís ha pres la iniciativa per a garantir que el nostre poble pot gaudir d’aquesta infraestructura tan necessària i que, a més a més, facilitaria l’aparcament al poble i ajudaria a impulsar els negocis locals. Quantes més persones utilitzen la nostra estació més oportunitats tindran els negocis locals d’incrementar la seua clientela.

Pepe Garrigós, que va liderar el govern que va aconseguir aquesta obra i portaveu de Compromís a l’Alcúdia de Crespins, ha declarat al respecte “és una llàstima que per la desídia del govern més car de la història de la democràcia en l’Alcúdia de Crespins i la mala gestió de Mazón en la Generalitat el nostre poble puga perdre una obra molt necessària i una oportunitat històrica. Sembla que s’estimen més donar diners a fundacions madrilenyes per promocionar els bous que crear activitat en els pobles de la Costera i facilitar l’accés al transport públic. Sembla que l’equip de govern de Sicluna, està més preocupat pel que cobra i per pujar-se els salaris, que en millorar la vida de les persones del poble”.

Aquesta pregunta serà la primera acció d’una sèrie de mesures de pressió per aconseguir que el govern de Mazón cumplisca allò acordat per la Generalitat amb el nostre poble.

No hay comentarios

Dejar respuesta