Compromís per Xàtiva inicia la 2ª Fase de la Campanya “Dando la lata”

Continua la poca atenció de la corporació municipal cap als animals acollits als refugis locals.
Després de la gran acollida que va tindre la campanya de #Dandolalata el col·lectiu de joves de Compromís per Xàtiva ha decidit reprendre-la a partir del 2 de desembre, ja que les necessitats que abans denunciàvem continuen presents. El refugi de la societat protectora d’animals de Xàtiva continua amb una manca de recursos per fer front a tota l’activitat diària d’animals perduts o abandonats. A més a més, el CES colònies felines continuá sense estar reconegut per l’ajuntament i sense rebre les ajudes necessàries per fer front a les esterilitzacions, cures i menjars dels gats de Xàtiva.

Hem triat aquesta campanya com una forma constructiva de demanar que l’ajuntament s’implique molt més en les ajudes a aquestes associacions, formades per persones voluntàries que sense esperar res a canvi estan prestant un gran servei públic ajudant a resoldre els problemes associats als animals maltractats i abandonats. Amb #Dandolalata volem fer més visibles a aquestes entitats que reben tan poc reconeixement.

En aquesta ocasió s’han prestat com a punt de recollida d’aliments per gats i gossos els següents establiments:

1. Manhattan Comics
2. Peluqueria K’Nina
3. Copisteria Moscardó
4. El Consell de la Joventut de Xàtiva

Comerços als que s’ha d’afegir la col·laboració a la campanya de la Cadena Ser de Xàtiva.
Tot aquell establiment que vulga participar com a punt de recollida s’haurà de posar en contacte amb nosaltres per mitjà de les diferents xarxes socials i així podran col·laborar en aquesta campanya.

@jovesxativa (Twitter)
@jovesxativa (Instagram)
https://www.facebook.com/compromisjovexativa/ (Facebook)
O al correu: xativa@compromis.net

No hay comentarios

Dejar respuesta