La llista s’ha confeccionat mitjançant un procés de participació obert de la militància i veïnes i veins.

Aquest divendres 21 d’abril ha tingut lloc en la plaça del mercat de L’Alcudia de Crespins la presentació de  la candidatura encapçalada per Pepe Garrigos i Gallego. La llista ha sigut resultat d’un procés de participació obert a la militància i ciutadania.

La presentació, a la que van participar Àgueda Micó (Coordinadora de Compromís), Mª Josep Amigó (Vice-presidenta de la Diputació) i Jesús Pla (Diputat a les Corts); va fugir del formalisme apostant per un format més proper i participatiu per tal de reflectir millor l’esperit de la nostra acció de govern.

Durant la seua intervenció, Pepe Garrigós va indicar algunes de les línies mestres del seu programa de futur en l’alcaldia com són la posada en marxa de la nova estació intermodal de ferrocarril, la millora de la imatge del poble i dels seus accessos, l’ampliació del polígon industrial, la construcció d’un centre de dia o aconseguir la cessió de vivendes propietat del SAREB per ajudar a la gent jove a independitzar-se.

A més a més, en un plànol més polític va indicar que a la propera legislatura es continuarà i ampliarà la participació ciutadana en l’ajuntament i es fomentarà que la ciutadania s’incorpore de manera activa a la presa de decisions, control i fiscalització de l’acció de govern. El programa electoral s’està elaborant -com en edicions anteriors- aplicant aquestes premisses i sota el lema “Fem Poble” per tal d’expressar aquesta idea i quina és la prioritat del col·lectiu. Des de fa mesos la seu del col·lectiu s’està obrint a la ciutadania per poder fer les seus aportacions, i ara s’obrirà també la possibilitat de fer aportacions des de les xarxes socials i el web.

Com a primer fruit d’aquesta participació ciutadana el programa ja s’ha estructurat al voltant de cinc grans eixos que responen a les demandes ciutadanes que s’han rebut: Democràcia i participació, economia i ocupació, serveis públics, entorn i desenvolupament sostenible i diversitat i igualtat.

Aquesta presentació ha sigut el primer d’una sèrie d’actes a peu de carrer que serviran per mantenir el contacte amb la ciutadania que s’està treballant des de fa ja vàries legislatures.

LLISTA CANDIDATURA COMPROMÍS L’ALCÚDIA DE CRESPINS

1.- PEPE GARRIGÓS GALLEGO

2.- AMPARO ALBALAT MOLLÁ

3.- JORDI CAPARRÓS GUTIERREZ

4.- GERARD GONZALEZ ALBALAT

5.-ALICIA ANDRES ALVENTOSA

6.-MARIA CELESTE LLACER SOLER

7.-CARLOS RAFAEL CABELLO FRANCO

8.-ASTRID APARICIO REIG

9.-ÀNGELS CUCARELLA MONTELL

10.-ANTONIO BELTRAN SANCARLOS

11.-EVA ARGENTE PLANA

12.-ANA MARIA TOMAS VIDAL

13.-FRANCISCO RAMON PUIG TORMO

1-S.-MARIA NOE ALBIÑANA LLACER

2-S.-NATIVIDAD IBAÑEZ PERALES

3-S.-ANGELINA AMPARO PERALES TEROL

4-S.-BERNARDO CUENCA BOILS  

5-S.-JOSÉ LUÍS CUCARELLA PÉREZ

No hay comentarios

Dejar respuesta