Compromís demana un pla d’eliminació dels abocadors incontrolats de la Llosa de Ranes

Cal una solució definitiva per al problema local dels residus.

Els residus són un problema al nostre poble, a més dels problemes que genera l’abocador clausurat de la Teixonera hi ha diversos abocadors incontrolats que donen al nostre poble un aspecte brut i descuidat a banda dels problemes i riscos ambientals que generen. A aquest problema s’han sumat els constants abocaments de residus als barrancs que pugen a l’ermita de Santa Anna, la crema de residus sobrants al descampats propers al cementiri en els últims temps, el tancament de l’ecoparc i la mancança de llocs habilitats per a que les veïnes i veïns de la Llosa de Ranes puguen fer una gestió adequada dels residus urbans.

Des de Compromís per la Llosa de Ranes volem treballar per fer un poble millor per a totes i tots, i volem trobar una solució definitiva per al problema que creguem que passa pel disseny consensuat d’una estratègia que s’aplique amb independència de qui estiga al govern. En la nostra opinió Evarist Aznar i el seu equip han sigut molt permissius amb aquest tema i ara tot el poble pateix el resultat de la seua deixadesa. Tot i això, no creguem que la seua dimissió, demanada per alguns, siga la solució a cap problema; atés a que el que realment necessita el poble és el que seu equip de govern tinga clar que els residus són un problema greu i que cal aportar solucions. De poc serviria la dimissió d’Aznar si qui entra al seu lloc no està per la millora de la gestió de residus.

És per tot açò que proposem a la resta de grups municipals l’elaboració d’una estratègia de gestió de residus que pose solució als problemes existents i previnga altres futurs. Un treball al que haurien d’estar involucrats tots els grups polítics i tècnics municipals participen, de forma que no es canvie la gestió cada vegada que hi haja un canvi de govern. Per açò hem registrat una moció al respecte que serà debatuda al proper ple. Volem aportar solucions constructives que milloren la qualitat de vida a la Llosa de Ranes i no entrar en debats estèrils i velles picabaralles que segurament no ens duguen enlloc.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − seis =