Completat amb èxit el II Campus de Futbol mixt del Ciutat de Xàtiva CFB

Un total de 40 participants gaudeixen d’un cap de setmana replet dactivitats

ELENA LUNA. El passat cap de setmana, la Granja Escola Casa Blanca de Xàtiva va acollir el II Campus de Futbol mixt del Ciutat de Xàtiva CFB organitzat per la coordinació de futbol femení. Aquesta va ser la segona activitat estiuenca del club, ja que de dilluns a divendres es va desenvolupar, en les instal·lacions del Paquito Coloma i del Camp Murta, el II Campus CDX en Anglès, que també va ser tot un èxit.

El Campus Mixt va tindre una duració de tres dies i els 40 participants, 28 xiques i 12 xics d’entre 9 i 15 anys, van dur a terme activitats molt variades. Això sí, van ser uns dies de desconnexió per a tots ells, ja que la primera norma del Campus va ser entregar el telèfon mòbil només arribar a la Granja i aquest no es va retornar fins a finalitzar el campus el diumenge.

Durant dues nits van pernoctar en la Granja, van fer allí tots els menjars, i van gaudir moltíssim amb jocs en la piscina, partits de waterpolo, jocs nocturns amb carreres d’orientació, festival de karaoke i ball en Eurovisió 2022. Unes activitats programades i que van ser una experiència molt positiva, on la diversió i el bon ambient va ser notable.

A tot això cal unir les quatre grans activitats formatives que es van realitzar. El divendres després del protocol·lari repartiment de roba i habitacions, Lola Aguilar, grau en Nutrició i Dietètica, va explicar les principals pautes alimentàries i d’hidratació que es recomanen per a abans, durant i després dels partits i entrenaments. Va ser una xarrada molt valorada pels assistents, ja que la majoria de pares i mares es van quedar i van participar en aquesta.

Després de la xarrada, els participants es van desplaçar fins al Poliesportiu Les Pereres per a fer una primera sessió d’entrenament en la qual va participar Antonio Floro, entrenador professional, que va explicar diferents nocions tàctiques defensives i ofensives.

El dissabte, Martín Jiménez Toribio va ser el protagonista. L’exfutbolista xativí que ara treballa de psicòleg en l’equip de eSports del FC Barcelona, per videoconferència, va fer les delícies dels participants al campus amb una xarrada sobre gestió d’emocions en l’esport.

El diumenge, el convidat va ser Marcos Camacho, entrenador xativí de reconegut prestigi. El tècnic va participar activament de la sessió d’entrenament i va explicar alguns detalls tècnics molt importants.

Per a finalitzar el campus, en la vesprada del diumenge, es va realitzar el lliurament de diplomes, tancant així una experiència única i inoblidable.

No hay comentarios

Dejar respuesta