Comencen les obres del nou ecoparc fixe a la Font de la Figuera

Les obres tindran una duració aproximada de 5 mesos i un pressupost de 469.575,48€
La gerenta del COR V-5, Elba Montes, ha visitat l’inici de les obres junt a l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i la regidora de Gestió de Residus, Carmen Asensi.
La nova instal·lació estarà ubicada al Polígon Sant Cristòfol, més a prop de la població, pensada per facilitar l’aportació de residus per al veïnat.

La setmana passada començaren les obres del nou ecoparc fixe de la Font de la Figuera, que formarà part de la xarxa d’ecoparcs fixes i mòbils del Consorci de Residus COR V-5, composada actualment per 19 ecoparcs fixes i 12 mòbils.

L’objectiu d’aquest projecte, que forma part de les inversions del COR-V5, és apropar la instal·lació a la població i millorar les condicions de l’ecoparc. La ubicació de l’ecoparc que encara està en funcionament no disposa de connexió de llum i està a 2 km de la població.

D’esta manera, la Font de la Figuera dona un pas més en la prevenció i aportació de residus al lloc on cal, una qüestió en la que porta treballant des de fa de temps i que vol millorar dia a dia.

El pressupost total del nou ecoparc per a la gestió de residus urbans ascendeix a 469.575,48 euros i està previst que es pose en funcionament d’ací a cinc mesos, quan les obres hagen finalitzat i estiga tot a punt.

La gerenta del COR V-5 va visitar l’inici de les obres, junt a l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz i la regidora de Gestió de Residus, Carmen Asensi.

No hay comentarios

Dejar respuesta