Comencen les obres de peatonalització de la plaça del Mercat de Xàtiva

Les obres de peatonalització de la plaça del Mercat de Xàtiva arrancaren el dilluns. Es tracta «d’un gran projecte», en paraules de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, que «amb una inversió mínima, uns 30.000 euros, canviarà molt la imatge de la plaça ja que deixarà de ser un aparcament».

plaza-del-mercat-diaridigital-esPer al primer edil aquesta plaça «és un referent turístic en la ciutat i a més és única a la província de València». Per aquest motiu «era necessari recuperar aquest espai per a les persones i fer de la plaça un espai familiar».

Concretament, Cerdà ha explicat que «es va a actuar als costats de la plaça per impedir que es puga creuar la plaça i que es puga aparcar».

plaza-del-mercat-2-diaridigital-esLa supressió de l’aparcament en la plaça fomenta entre els comerciants el temor a una possible perduda de clients. La propietària de la verduleria Seli va abordar a l’alcalde, Roger Cerdà, durant la seua visita a les obres, per a exposar-li les seues preocupacions.« Els clients vénen amb el cotxe per a carregar la compra i si tenen problemes per a aparcar, s’aniran a un altre lloc a realitzar les seues compres. Açò és la mort per a les tendes de la plaça», prediu.

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 − cuatro =