Comencen les escoles d’estiu a Xàtiva

Aquest dilluns han començat les Escoles d’Estiu Municipals als col·legis Gozalbes Vera i Martínez Bellver per a un centenar de xiquets i xiquetes, amb horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres fins el proper 10 d’agost, per tal de poder atendre a les demandes de les famílies que han de treballar.

Aquestes escoles van dirigides a alumnat entre 3 i 10 anys -fins a 12 si tenen germans matriculats-, i el preu total és de 75 euros. Les matrícules s’han formalitzat a la asa de la Joventut de Xàtiva, i encara hi ha places disponibles.

«Aquest Servei és una alternativa ideal d’oci educatiu per als més menuts de la ciutat amb activitats programades i participatives que fomenten aspectes com la creativitat, la responsabilitat, l’autonomia personal, el medi ambient i la socialització i respecte amb els seus iguals», ha destacat la regidora d’Educació Amor Amorós..

Aquest dimecres 4 de juliol, a les 19 hores, tindrà lloc una reunió a la Casa de les Dones de Xàtiva per tal de presentar a l’equip així com la programació de les activitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − cuatro =