Comencen els programes d’ocupació EMCORD i EMCORP a Canals

Ahir dimecres es va procedir a la signatura del contracte de les 11 persones dels programes d’ocupació EMCORD i EMCORP, gràcies als quals treballaran 6 mesos a jornada completa, a partir de demà dia 29 en els departaments de Benestar Social i Serveis Municipals. La quantia econòmica total dels 2 programes és de vora 125.000 €, subvencionats majoritàriament pel SERVEF, però també amb una aportació municipal del 10%, aproximadament.

Ricardo Requena, regidor de Promoció Socioeconòmica i alcalde de Canals, junt amb el regidor de Benestar Social, Toni Sánchez, i els departaments de Desenvolupament Local, Brigada d’Obres i Serveis i Secretaria i Personal, han donat la benvinguda als 11 seleccionats. Aquests dos programes tracten de donar ajuda a persones en situació d’atur molt de temps, així com a majors de 30 anys.

L’alcalde ha volgut motivar als nous treballadors ja que no sols es beneficiaran directament ells i les seues famílies, sinó que a més a més, el poble veurà millorades moltes de les seues prestacions de cara a la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta