Comencem les obres del nou hospital de dia Oncològic en el Lluís Alcanyís de Xàtiva

Després de l’acta de replantejament, esta mateixa setmana s’han iniciat les obres del nou hospital de dia Oncològic en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Este matí s’ha reunit la direcció d’obra amb els enginyers i tècnics així com la gerent del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent a peu d’obra per a establir un primer contacte amb els responsables de l’empresa adjudicatària de l’obra Rocace Construcciones.

Tal com s’arreplega en el projecte de l’obra, la duració d’esta està prevista que siga de huit mesos i un pressupost de 1.223.850 euros. L’àrea de contractació administrativa i compres del Departament de Salut treballa també des de fa mesos sobre l’equipament necessari per a l’Hospital de dia en el que va a invertir-se més de 280.000 euros en mobiliari i aparataje necessari per a la seua posta en funcionament en acavar l’obra.
El nou hospital de dia va a construir-se sobre una superfície de 839 metres quadrats d’una única planta en la planta baixa de l’Hospital Lluís Alcanyís. El seu accés serà independent des d’una de les entrades a l’hospital per la rampa d’Urgències Generals. Amb este nou espai hospitalari es pretén donar resposta a les necessitats de millora de comfortabilitat i espai que principalment Oncologia, però també Hematologia i altres especialitats necessiten per l’administració de tractaments ambulatoris, que han vist incrementar el seu nombre en els darrers anys.

L’Hospital de Dia comptarà amb sis consultes, una àmplia sala d’espera, dos àrees d’aïllament i dos zones de tractament; una amb huit llits i una altra amb 24 llocs de tractament en butaca. A més comptarà amb un control d’infermeria, sala de reunions i una sala de consulta específica per a infermeria.
Este Servei que actualment es presta amb l’habilitació d’una part de la sexta planta de l’Hospital, contribuïx a evitar gran quantitat d’ingressos hospitalaris atés que aquells tractaments que poden realitzar-se de forma ambulatòria en hospital de dia no necessita d’ingrés hospitalari amb la qual cosa contribuïx a la millora de la pressió assistencial en hospitalització.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno + doce =