Comença la venda d’entrades per a Nits al Castell

Les entrades per a la XIX edició del Festival Nits al Castell, que es celebrarà els caps de setmana de juliol, podran comprar-se a partir de hui dilluns.

Els preus establert per a l’edició d’enguany és de 15 euros per a cadascuna de les actuacions i 60 euros per a l’abonament que inclou l’entrada a tots els espectacles programats. Les entrades poden adquirir-se a la Casa de la Joventut o a través d’Internet, accedint a través de la plataforma Instant Ticket.

Totes les actuacions comencen a les 23h. Les nits d’espectacle no es podrà accedir al recinte del castell amb vehicles particulars, per la qual cosa l’Ajuntament ha previst un servei de transport públic gratuït, amb eixides continues des de les 21:00h fins les 22:30h, des de la plaça de l’Espanyoleto.

Cal recordar que els artistes que participaran a l’edició d’enguany de Nits al Castell són Leonor Watling amb Marlango, Toni Albà, Bebe i José Mercé. Obrirà el cicle Leonor Watling el 2 de juliol, presentant a piano i veu l’espectacle «Delicatessen».


 

En Castellá:

Las entradas para la XIX edición del Festival Noches al Castillo, que se celebrará los fines de semana de julio, podrán comprarse a partir de hoy lunes.

Los precios establecido para la edición de este año es de 15 euros para cada una de las actuaciones y 60 euros para el abono que incluye la entrada en todos los espectáculos programados. Las entradas pueden adquirirse en la Casa de la Juventud o a través de Internet, accediendo a través de la plataforma Instando Ticket.

Todas las actuaciones empiezan a las 23h. Las noches de espectáculo no se podrá acceder al recinto del castillo con vehículos particulares, por lo cual el Ayuntamiento ha previsto un servicio de transporte público gratuito, con salidas continúas desde las 21:00h hasta las 22:30h, desde la plaza de la Espanyoleto.

Hay que recordar que los artistas que participarán a la edición de este año de Noches al Castillo son Leonor Watling con Marlango, Toni Albà, Bebe y José Mercé. Abrirá el ciclo Leonor Watling el 2 de julio, presentando a piano y ve el espectáculo «Delicatessen».

No hay comentarios

Dejar respuesta