Comença la construcció del Parc Caní de Gorg de l’Omet a Canals

Hui dimarts s’iniciaran les obres per tal d’edificar el Parc Caní, proposta concebuda amb la participació ciutadana a través d’unes 800 signatures.

El nou espai dedicat a les mascotes inclourà, entre altres, jocs canins, una font, bancs, papereres i un pipican. Amb una extensió de 1.137m2, els gossos podran exercitar-se i jugar en un lloc especialment dissenyat per a ells, segur i connectat amb la natura.

La preparació del Parc Caní per part de l’àrea de Parcs i Jardins de la regidoria de Serveis Municipals, que va començar a principis del 2017, va comptar amb les aportacions dels veïns de Canals a les diverses sessions participatives organitzades per aquest departament i la regidoria de Govern Obert.

La regidora de Serveis Municipals, Mai Castells, ha explicat que «pròximament farem una crida a la ciutadania i a les associacions animalistes perquè ens ajuden a confeccionar un reglament que acompanye l’espai i ens permeta fer el millor ús d’ell».

Després que la intervenció s’aprovara al ple ordinari del passat setembre, l’empresa adjudicatària ha estat ATG Desarrollos, que durà a terme aquesta obra amb un pressupost de 15.700 €.

L’actuació, s’inclou dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − cuatro =