El CO de la Costera participa a la carrera popular d’Ontinyent

En la jornada d’ahir es va disputar al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d’Ontinyent  la VI Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual en la que han participat més de 600 corredors de tota la província de València.

Aquesta és la primera carrera del Circuit de Carreres Populars que des de fa ja 5 anys organitza la Coordinadora de Centres Ocupacionals Copava.

En ella el centre Ocupacional La Costera de Xàtiva ha participat amb 14 atletes que han completat el recorregut d’uns 2 km. Una cursa que cada any va augmentant el nombre de participants, la qual cosa deixa constància del bon treball dels treballadors del propi centre d’Ontinyent.

Des del centre de Xàtiva, en acabar la prova,“agraïen al Centre Ocupacional d’Ontinyent la bona organització de la cursa. Amb activitats com aquestes és molt fàcil eixir dels nostres propis centres, canviar la rutina dels usuaris i al mateix temps ajuda molt a donar visibilitat al nostre sector. Estem convençuts que aquest és el camí a seguir i Ontinyent és un referent en aquet sentit”, han apuntat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × uno =