El Club Atletisme Xàtiva Orientació fa un resum de 2019 i planifica el 2020

El CAX Orientació ha finalitzat l’any 2019. Aquest any ha suposat la creació de la Secció d’Orientació del Club Atletisme Xàtiva. Després de diverses converses amb el CAX, el GREOX va decidir donar un pas endavant i constituir-se en club i es va decidir crear la secció d’orientació del CAX, això va ser al voltant de febrer de 2019. A partir de març, ja participàrem en les carreres amb el nom de CAX Orientació i en algunes proves, arribarem a ser uns 20 orientadors del club.

El 2019, el CAX Orientació sols tenia un corredor (Vicent Vercher) en la secció oficial que puntuara en les diverses competicions que hem estat present. En la LACV (Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana) el CAX Orientació ha quedat en la 17ª posició, en la LSE (Lliga del Sud-Est) en la posició 37 i en la LEO (Lliga Espanyola d’Orientació), on participem en la 3ª Divisió Nacional, hem aconseguit la 65ª posició amb un total de 84’55 punts. Cal tenir en compte que en la LSE i en la LEO sols hem participat en dos proves. A nivell individual, cal destacar la 6ª posició de Vicent Vercher, amb 485’56 punts, en la categoria M-35 de la LACV.

El CAX Orientació ha començat a planificar la temporada del 2020, on participarem en les proves de la LACV (Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana), en la LSE (Lliga del Sud-Est) i en la LEO (Lliga Espanyola d’Orientació). L’equip estarà format per Vicent Vercher, Carles Sànchez, Paco Benito i Neus Carboneras, mentre que en categories escolars seran Asier Vercher, Irene i Sofia Sanchis i Arnau Benito, a l’espera de noves incorporacions.

Aquestos mesos de gener i de febrer se celebren diverses carreres en les quals participarem: 1ª LACV/1ª LSE que es disputarà a Abanilla (Múrcia) en la Sierra de la Pila, i en la 1ª LEO i 3ª LEO que es desenvoluparan a El Pinós (Alacant) i a Iecla (Múrcia), respectivament. També volem destacar que a mitjans de gener el CAX Orientació realitzarà un entrenament a Xàtiva per tal de donar a conéixer aquest esport entre la gent.

Text de Paco Benito.

No hay comentarios

Dejar respuesta