Classificades les dues escoles de dansa de Canals per al Campionat Nacional de Fit Kid

El Pavelló Ricardo Tormo de Canals es va convertir el passat diumenge, 3 d’abril, en l’epicentre del ball esportiu gràcies al Campionat Autonòmic de Fit Kid celebrat a la localitat.

Un gran nombre de competidors i competidores d’alt nivell van participar en aquesta jornada esportiva de Fit Kid que atorgava la classificació per  al campionat nacional.

A la competició hi van acudir l’alcaldessa de Canals, Mai Castells i la regidora Isabel Real, les quals van fer entrega dels premis als/les guanyadores de cada categoria.

Els dos grups de dansa de la localitat, Ballart i Fantasi, van aconseguir un gran nombre de medalles i per tant, la classificació per al Campionat Nacional de Fit Kid que es celebrarà els dies 14 i 15 de maig en Elda.

Durant la competició es van poder gaudir de diferents coreografies de la modalitat de JazzFunk, FitKid i Fantasía. A més a més, l’equip Premium de l’escola Fantasi, el qual està format per les mares i pares dels participants,  va obtindre el primer lloc de la seua categoria.

El Fit Kid és una especialitat de dansa acadèmica amb acrobàcies incorporades, encara que, en els campionats dels darrers anys també s’ha integrat un vessant més de Fantasía, l’objectiu de la qual és realitzar una coreografia on s’explica una història o un conte, que aconseguisca transmetre emoció al públic, treballant l’expressió dels ballarins i ballarines.

No hay comentarios

Dejar respuesta