El Ciutat de Xàtiva presenta equips i revista aquest divendres

El divendres 20 de desembre de 2019 està marcat al calendari del Ciutat de Xàtiva CFB. El Club vol començar les festes nadalenques amb una vesprada per al record al Camp Murta amb la presentació de tots els equips de l’escola i del primer número de la revista del club d’aquesta temporada.

A partir de les 18.00 hores, tota la família del Ciutat es donarà cita al camp xativí per la presentació dels equips que conformen l’estructura del club des de Querubins fins al Sénior Femení, passant per Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Femenins de Base. Un total de 28 equips i més de 470 jugadors i jugadores seran protagonistes d’un acte senzill, però molt emocionant.

A més, el club aprofitarà aquesta vesprada familiar per a entregar a tots els alumnes el primer número de la revista del club d’aquesta temporada. Una publicació de 34 pàgines, que també estarà disponible en format digital, on estarà la informació principal de tots els equips, un bon recull d’imatges, entrevistes, articles formatius, passatemps i molt més.

No hay comentarios

Dejar respuesta