El candidat de Ciudadanos (C’s) a les eleccions del 26J per la província de València, Toni Cantó, ha subratllat que «Ciudadanos mai permetrà un Govern del PSOE amb Podemos perquè Ciudadanos és garantia d’un Govern moderat». En esta línia, ha assenyalat que «el pròxim Govern no serà de majories absolutes, sinó que serà de canvi i de diàleg» i ha defensat que «Ciudadanos ha demostrat ser capaç de mirar a esquerra i dreta i arribar a pactes amb moderats».

Cantó ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita a Xàtiva on ha aprofitat per a escoltar les preocupacions dels veïns que han passat per la ‘Salita Ciudadana’ ubicada enfront de Correus.

«Mai anem a propiciar un Govern en el qual estiga Podemos i no anem a recolzar a un PSOE que, com a la Comunitat Valenciana, es tire en braços de Podemos o Compromís», ha respost a les preguntes sobre pactes que els veïns de Xàtiva li han fet en aquest espai. Cantó ha destacat que «Ciudadanos és responsable de les millors versions del PP i del PSOE i ho ha demostrat a Andalusia i en la Comunitat de Madrid, on Ciudadanos els hem fet apartar als corruptes de les seues files i els ha fet millorar les seues polítiques».

A més, Cantó ha insistit en que «ens sentim còmodes amb un Govern del canvi, fugint dels radicalismes perquè els extrems no són bons per a Espanya».

Finalment ha explicat que el seu compromís és «intentar que el PP deixe de ser eixe xiquet que tira la pedra i amaga la mà i se sent a la taula amb els majors».

Al mateix temps ha assegurat que «el 20D la primera trucada de Rivera va ser per al PP» pel que està segur que «la primera trucada després d’aquestes eleccions serà cercant el Govern moderat que C’s ja va intentar».

toni-canto-1-visita-xativa-1 toni-canto-1-visita-xativa-2 toni-canto-1-visita-xativa-3 toni-canto-1-visita-xativa-4 toni-canto-1-visita-xativa-5 toni-canto-1-visita-xativa-6 toni-canto-1-visita-xativa-7 toni-canto-1-visita-xativa-8 toni-canto-1-visita-xativa-9 toni-canto-1-visita-xativa-10 toni-canto-1-visita-xativa-11 toni-canto-1-visita-xativa-12

No hay comentarios

Dejar respuesta