Cerdà demana “que ningú caiga en la desil·lusió’

El secretari general del PSPV i alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va participar ahir en l’acte de balanç del primer any de govern celebrat a la Casa de Cultura de la ciutat. El primer edil va aprofitar per a demanar “que ningú caiga en la desil·lusió”.

acto-de-rogerEn aquest sentit, Cerdà va explicar que “el govern de Xativa és fruit de l’esperança de la gent. Estem només en el començament. Entre tots hem de deixar clar que podem tindre una ciutat millor. Els xativins i les xativines heu delegat en nosaltres eixa responsabilitat. No podem decepcionar-vos, hem de seguir treballant per superar eixos reptes que tinguem davant. Són reptes difícils, però sé que les esperances de la gent són més fortes que qualsevol dificultat”.

“Vos demane ajuda, va continuar Cerdà, hem de seguir mantinguent la il·lusió que ens va portar al canvi. Que ningú caiga en la desil·lusió, que ningú vos diga que no és possible. Estem en el camí d’aconseguir una Xativa millor i junts ho anem a aconseguir”.

A més Cerdà va recordar que, “els socialistes, varem defendre que este nou temps es basara en quatre principis fonamentals: Honradesa, treball, participació i transparència”. En aquest sentit va afegir que “proposàvem un govern transparent. Volíem rigor en la gestió econòmica per evitar el despilfarro, les inversions especulatives i els sobrecostos en les obres públiques. Un govern transparent també vol dir un govern que no amaga les seues decisions i que les comparteix amb els seus veïns i les seues veïnes”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + 1 =