El Centre Ocupacional, protagonista al XIVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet

El Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva ha tingut, en certa manera, el seu protagonisme al XIVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet que s’ha disputat aquest cap de setmana al Genovés amb la participació dels equips del Joventut de Badalona, València Basquet Club, Real Madrid, C.B. Cornellà, C.B. Benifaió i C.B. Genovés i en el que va guanyar el Real Madrid després de disputar la final davant el València BC.

image-2016-06-28 (1)En el moment del donar de premis, dos usuaris del centre ocupacional foren els que lliuraren aquestos distintius. El trofeu al millor jugador el va entregar Juan Pablo Ortega, jugador de Bàsquet del Centre Ocupacional i Nati Solís, voluntària del centre ocupacional. Aquest distintiu va ser per a Juan Núñez, jugador del Real Madrid.
Per la seua part, el trofeu al quart classificat del Torneig, va ser lliurat per Jesús Sánchez, jugador de Boccia del mateix centre ocupacional que fa fer entrega del trofeu al capità de l’equip català.

En acabar el lliurament de premis, la mateixa Natividad Solís comentava “la satisfacció que ha suposat per als nostres usuaris el ser protagonistes en un campionat com aquest.

Una manera més de treballar per la inclusió de les persones amb discapacitat. Són esportistes de molt de nivell i han estat els responsables de donar premis a jugadors que en un futur també ho seran. Aquest és el camí a seguir, treballar per fer una societat millor, i en edats com les que s’ha disputat aquest campionat és un bon moment per introduir certs valors”

No hay comentarios

Dejar respuesta