El Centre Jove de Canals rep 250 visites en les jornades de portes obertes

El passat cap de setmana tenia lloc una jornada de portes obertes a la que assistiren més de 250 persones. A més, més d’un centenar es va inscriure per fer ús d’aquesta “necessària instal·lació”, en paraules de l’alcalde, Joan Carles Pérez que acudia el dissabte al migdia per participar en la inauguració, junt al regidor de Joventut, Ricardo Requena i amb la presència del secretari general de l’IVAJ, Jesús Martín.

Un espai de trobada, de participació i de formació que camina cap a la “cogestió” ja que totes les activitats i propostes són contrastades amb els propis usuaris, els joves canalins d’entre 14 a 35 anys. Ells precisament ja han organitzat les primeres accions com són una competició de FIFA en la Play Station per al dissabte; diferents tallers d’atrapasomnis, de polseres, de conversa en anglès, d’automaquillatge, de karaoke i un cap de setmana monotemàtic de Halloween que tindrà lloc el divendres 28 i dissabte 29 d’octubre i que inclourà confecció de disfresses, sopar al Centre Jove i gymkana terrorífica.

Segon Jesús Martín, secretari general de l’IVAJ, “és molt interessant que un Ajuntament com el de Canals haja donat un pas endavant per donar llum verda i finalitzar aquest projecte. Les propostes ixen dels joves i des d’eixe empoderament poden començar a créixer com persones amb valors”.

Finalment, Martín va anunciar, a més, que l’IVAJ col·laborarà de forma activa amb el Centre Jove de Canals aportant recursos humans, concretament, un informador juvenil.

No hay comentarios

Dejar respuesta