El Centre Jove de Canals continua amb les seues activitats durant tot l’estiu

La programació del Centre Jove de Canals segueix oferint interessants i diverses activitats als mesos d’estiu. L’espai municipal, depenent de la regidoria de Joventut i dirigit a joves menors de 30 anys, organitza propostes de tot tipus, tant a l’aire lliure -recorreguts en bici, eixides a la piscina, senderisme i acampada, entre altres- com a l’interior de l’edifici –cinema, discoteca, karaoke, treballs manuals, sopars, converses en anglés, etc.-. Entre aquestes també destaquen els concursos de disseny de cartells o tornejos de ping-pong, diana, jocs de taula i videojocs, on els participants poden optar a guanyar entrades per als espais municipals i activitats que es realitzen a la localitat.

Però el Centre Jove no sols ofereix activitats d’oci. Durant el curs escolar s’organitzen grups d’estudi i de suport de deures a les instal·lacions. Per tal de potenciar l’aspecte acadèmic, a setembre s’encetaran els tallers de conversació d’anglés i tallers encaminats a millorar l’ús de la llengua anglesa. Amb la compaginació d’aquestes dos vessants, l’espai municipal ofereix una programació dirigida concretament als joves durant tot l’any, on, mitjançant les activitats, es tracten temes de gran interés per a ells com són la solidaritat, la drogodependència, la sexualitat o les eixides laborals. A més, aquest centre suposa una oportunitat perquè els joves es relacionen amb altres persones de la seua edat i tinguen un espai al seu abast on passar una bona estona amb els amics.

Ricardo Requena, alcalde de Canals i responsable d’aquesta àrea, anima als joves de Canals a participar d’aquestes i d’altres moltes activitats que allí es realitzen, així com a proposar-ne d’altres que puguen ser viables i enriquidores per a tots ells.

El Centre Jove està obert els divendres i dissabtes de 18 h a 00:30 h i els diumenges de 18 h a 21 h.

Per a més informació sobre les activitats que realitzen consultar la seua pàgina de Facebook.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × tres =