El CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes celebra la Setmana Cultural

El col·legi públic Crist del Miracle de la Llosa de Ranes ha preparat una nova edició de la seua Setmana Cultural que enguany es centra en els esports i que va ser inaugurada ahir dilluns.

Les activitats continuaran hui dimarts amb un teatre, un taller d’estampació i una exhibició de bàdminton. A més tots els alumnes faran una visita de manera escalonada a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports. Hui també hi haurà una xerrada per a pares i mares a càrrec del psicòleg Toni Belda a les 12:30h a la sala d’usos múltiples del centre.

Demà dimecres serà l’últim dia de la Setmana Cultural que culminarà, com ja ve sent habitual, amb la cursa solidària que es realitza en la Plaça Major. La cursa començarà a les 9 del matí i seguidament els xiquets gaudiran d’un esmorzar saludable patrocinat per La Caixa. Per últim, els més xicotets realitzaran una “mini olimpíada”, mentre que els majors, assistiran a una exhibició de raspall, de boccia i de petanca.

Totes aquestes activitats es completen amb una exposició que hi ha per diferents llocs del centre, en la que es pot veure a cadascun dels alumnes practicant un esport.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × cinco =