El CEEI i l’Ajuntament de Canals es reuneixen per a promoure projectes d’emprenedoria

Els representants del Centre Europeu d’Empreses Innovadores han acudit a l’Ajuntament de Canals per tal de fomentar sinergies de formació i ocupació dirigides a autònoms, empreses, comerços i emprenedors.

Un dels temes abordats ha sigut la possibilitat de dur a terme una jornada dins del marc de Focus Pyme Emprenedoria, un esdeveniment que inclou les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés i La Vall d’Albaida. Aquest projecte té com a finalitat impulsar la competitivitat empresarial i dinamitzar l’emprenedoria innovadora a través d’accions concretes, com donar a conèixer les iniciatives existents o recopilar les necessitats dels empresaris.

Altre assumpte tractat entre la regidoria de Promoció Socioeconòmica i Jordi Tormo – Tècnic de Promoció Econòmica- i Pablo Rojo -Director de Comunicació, Formació i Projectes- del CEEI Alcoi, ha sigut la Setmana de la Formació Empresarial, on el CEEI col·laboraria exposant totes les ajudes disponibles per als emprenedors.

D’altra banda, en març s’organitzarà a Canals la III edició de la Startup Europe Week, on també s’ha tancat la participació del CEEI en les ponències a realitzar, depenent del format que podria repetir metodologia com l’any passat, de taula redona i debat sobre algun tema d’interés per a empresaris i les ajudes d’Europa.

A més a més, s’ha centrat la trobada entre les dues institucions en un projecte pilot que es pretén tirar endavant a Canals amb sessions de formació concretes on, el CEEI, instruirà als assistents en la creació del seu propi projecte empresarial. Es tractaria de poder encetar un curs per a emprenedors que siga capaç de tocar totes les matèries bàsiques que una idea requereix per a convertir-se en un model de negoci. A part de ser un dels facilitadors, l’Ajuntament valoraria la possibilitat de participar en el projecte amb ajudes directes per a les idees més reals i eficients.

Els interessats en formar-se en autoocupació ja poden obtenir més informació a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals, bé acudint o bé a través del correu info.adl@canals.es.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor responsable de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, «és una gran satisfacció continuar treballant amb organismes com el CEEI que demostren que l’Ajuntament de Canals ha sigut capaç de posar en marxa línies de treball, formació, ocupació, assessorament, informació i d’altres, que persegueixen el desenvolupament econòmic del nostre entramat local empresarial i social».

No hay comentarios

Dejar respuesta