El CB Genovés compatarà per primera vegada amb un equip femení infantil

Per primera vegada en els quasi 25 anys d’història, el C.B. Genovés compta per a aquesta temporada que acaba de començar amb un equip femení en categoria infantil.

El treball de varis anys en categories de mini de Quique Orts està donant els seus fruits i el C.B. Genovés ja pot presumir de comptar entre tots els seus equips amb un equip femení infantil. 12 xiquetes infantils que es sumen al junior femení i que enorgulleix a un club que porta anys intentant treballar per a que l’esport femení tinga cabuda en el poble i en el club.

Des del club estan satisfets per poder inscriure aquest equip en la lliga que organitza la FBCV, la qual cosa suposa una fita històrica per al club i per supost per al poble del Genovés. “Hem de lluitar per poder fer arribar el bàsquet a tot el món. L’esport ha de ser un mig d’igualtat per a totes les persones, per això no deixarem de treballar per a que totes les xiquetes que vullguen practicar esport tinguen en el C.B. Genovés una oportunitat per poder-ho fer”.

D’aquesta manera, aquest mes d’octubre s’ha produït el debut en lliga oficial del primer equip infantil femení de la història del C.B. Genovés, que apadrinat per Maria Pina competirà per tot arreu donant un suport educatiu a un grup de xiquetes entrenat per Manu Pavia. Una nova fita històrica per a la història de l’esport al Genovés: 15 d’octubre del 2017 debuta l’equip infantil femení en competició oficial.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez − cuatro =