El CAX participa al Trail Solidari d’Alcoi i al Trail de Navalón

Malgrat que aquest cap de setmana no ha tingut tants trails com les últimes setmanes sí que hi ha hagut corredors del club en distintes proves.

El dissabte a la ciutat d’Alcoi tenia lloc el Trail Solidari d’Alcoi, una prova de caràcter benèfic, que tenia una distància de 53 kilòmetres amb 4600 metres de desnivell acumulat i que fins i tot aplegava fins al cim del Montcabrer.

La cursa al ser solidària tenia unes característiques especials, ja que la prova es feia per equips de 4 persones.
4 corredors del CAX, Ferran Garrido, Moises Calatayud, Fernando Catala i Llorenç Sarrión van formar un equip anomenat “Els plorons”.

Fernando i Llorenç van anar davant del grup amb un temps de 7 hores 46 minuts, un poc més cap arrere Moises i Ferran van entrar a meta 1 hora més tard amb 8 hores 46 minuts.
Al final van gaudir d’un gran dia de muntanya i sobretot col·laborar a una gran causa.
Hui Diumenge ha tingut lloc a Navalón la primera edició d’un trail amb dos distàncies, l’sprint trail amb una distància de 13 kilòmetres i el trail amb una distància de 21 kilòmetres.

En la distància curta, a estat Miguel Angel de la Guia amb un gran temps d’1 hora 18 minuts aconseguint una gran 16 posició a la general.

Per altra part, en el trail de 21 kilòmetres a estat Eloy Pedrón amb un temps de 3 hores 6 minuts aconseguint també una gran 47 posició a la general.