CATS presenta la xarrada «Parlen les Prostitutes» demà a la Universitat de València

Demà dijous 16 de novembre a les 18.00, CATS es presenta en la Facultat de Dret Tomás Vives 4t pis, Universitat de València.

Des de CATS donem suport a la despenalització, la descriminalització i els drets de les prostitutes, per això, en aquesta sèrie de xarrades PARLEN LES PROSTITUTES elles són les que ens compten quals són les condicions en les quals treballen, que formes, els abusos que pateixen, però també les seues reivindicacions i les seues demandes, donem suport a les seues veus i el seu dret a ser escoltades.
Dones de diferents orígens, sectors, edats i nacionalitats, ens compten les seues pròpies vivències, donant-nos una visió molt àmplia de les persones que exerceixen la prostitució, més enllà de prejudicis, més enllà d’estudis sobre prostitució, més enllà de persones que no exerceixen el treball escriguen i opinen sobre les seues realitats, més enllà de les expertes acadèmiques en prostitució que mai l’han viscut en primera persona. Ací elles són les que parlen, les que demanden i proposen. Els convidem a vindre a escoltar i per descomptat a preguntar que després de les ponències, hi haurà debat.
En l’actualitat és una associació formada majoritàriament (encara que no exclusivament) per treballadores sexuals, de manera que el 81% dels membres de CATS són treballadores/és sexuals, formant també part del voluntariat, equip tècnic i junta directiva.
En CATS proporcionem serveis socials, sanitaris, jurídics, lluitem contra les diferents violències en el treball sexual incloent la prostitució forçada i l’explotació, i també fem treball polític, lluitant contra la criminalització i l’estigmatització de les treballadores sexuals, i que es tinga en compte abans de res LA SEUA VEU. Aquest projecte de xarrades – debat finançat pel Ministeri d’Igualtat pretén aquest objectiu: que se’ns escolte.

No hay comentarios

Dejar respuesta