Cartes dels lectors: El Carraixet continua sense un servei d’aigua potable municipal

L’Associació de veïns i veïnes del Carraixet de Xàtiva denuncia la inexistència d’aigua potable al disseminat del Carraixet de Xàtiva.

Cal dir que el Carraixet fou declarat zona urbana fa uns 20 anys amb la total mancança dels serveis mínims que exigeix la Llei.

El dia 17 de febrer de 2020 la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat va qualificar com a NO APTA per al consum humà l’aigua subministrada per un pou privat a l’esmentada zona, i va decretar unes dures restriccions a conseqüència de l’alta concentració de nitrats, ecolis, bacteris i altres substàncies danyoses per a la salut.

És vergonyós que a data d’avui, en ple segle XXI i amb una pandèmia sanitària, que a una ciutat coneguda com “La Ciutat de les Mil Fonts”, més d’un centenar d’habitatges amb les seues corresponents famílies residents a la zona, entre els quals hi ha nadons, no poden fer ús per a unes necessitats tant bàsiques com: cuinar, beure, higiene personal i preparar aliments l’aigua. que entra a les nostres vivendes.

Per tot l’exposat l’associació de veïns AAVV del Carraixet Xàtiva exigeix a les autoritats competents una solució tangible i permanent a aquesta insostenible situació que s’està patint de manera consentida al Carraixet des de fa 20 anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cinco =