Carlos López, guanyador del II Concurs de Postals de Nadal de la Mancomunitat La Costera-Canal

Un xiquet del CEIP Gozalbes Vera, guanyador del II Concurs de Postals de Nadal de la Mancomunitat La Costera-Canal

• D’un total de 20 treballs, preseleccionats amb anterioritat per cada col·legi, s’ha triat aquesta postal, pertanyent a Carlos López Mas del CEIP Gozalbes Vera de Xàtiva, amb la qual l’entitat felicitarà les festes.

El dibuix de Carlos López Mas, estudiant de sisè de Primària del CEIP Gozalbes Vera de Xàtiva, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la qual la Mancomunitat de Municipis felicitarà als veïns i veïnes de les comarques les festes.

Aquesta és la segona edició que la Mancomunitat convoca, adreçat als alumnes de cinquè i sisè de Primària dels pobles que formen part de l’entitat. El jurat, que ha estat format pel personal tècnic de la Mancomunitat, es va decantar per aquest dibuix on a més de la imaginació, s’ha tingut en conter la creativitat, el colorit, els motius nadalencs i la destresa.

A part d’aquest premi especial, en el qual el guanyador rebrà un patinet elèctric, es lliuraran sis premis més, tres per curs. Pel que fa a sisè de Primària, Carla Seguí Martínez del centre Gozalbes Vera de Xàtiva ha quedat primera; Paula Polop Maranchon del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva , segona; i Alba Baonza Company del CEIP Gozalbes Vera de Xàtiva, tercera.

Pel que respecta als premis de cinquè de Primària, Gustavo Dario Espinar Alemany del CEIP Jacinto Castañeda de Xàtiva, s’ha classificat en primera posició; Mar Martínez Jiménez en segon lloc, i Annia Cerdera Oltra del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes, tercera.

Serà aquest divendres 21 de desembre quan es procedirà al lliurament de premis al saló de plenaris de la Mancomunitat. Els classificats en primera posició de cada curs rebran una minicadena , els segons un karaoke i els tercers uns altaveus.

La presidenta de la Mancomunitat, Maria José Tortosa, ha destacat que “en primer lloc volem aprofitar per a felicitar a Carlos López Mas i a la resta de joves artistes guardonats així com a la resta de xiquets/es que han participat amb els seus dibuixos . Igualment, agraïm als col·legis que han col·laborat perquè aquesta activitat tinga la fi desitjada, fomentar la participació i creativitat dels escolars al mateix temps que els donem a conéixer l’entitat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta