Càritas instal·la huit contenidors de recollida de roba usada a Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva, per mitjà de la regidoria de Benestar Social, ha arribat a un acord amb Arropa Valencia S.L.U., empresa que pertany a la Fundació Càritas, per posar a disposició de tots els veïns i veïnes de la ciutat un nou servei de recollida de roba usada amb fins socials. L’acord contempla la instal·lació en distints punts de la ciutat de 8 contenidors de roba usada per a la recollida selectiva de tèxtil.

Entre els objectius de la mesura, figura la creació de llocs de treball d’inserció sociolaboral de persones amb especials dificultats per trobar ocupació, així com reduir l’impacte ambiental del residu tèxtil, aprofitant peces que es troben en bones condicions per ser reutilitzades.

D’una banda, es generen recursos amb la recollida de la roba usada i, d’altra, aquestes peces seran venudes com a roba de segona mà en la xarxa de botigues d’Arropa per a persones desafavorides.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha fet una crida a la població: “a la nostra ciutat, la gent és molt generosa i per això posem a la seua disposició aquest servei social. Preguem a la ciutadania que faça ús d’aquest recurs o bé que continue portant la roba usada als robers que les distintes ONGDs tenen a Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + trece =