Cap de setmana musical a la Llosa de Ranes

La banda simfònica Armab, de Portugal, actuarà el divendres, 14 de juliol, a l’auditori mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes, a partir de les 20 h.

La banda és una de les més conegudes de Portugal, tenint també una important projecció internacional. Compta amb nombroses actuacions fora de Portugal, concretament a Espanya, França i Holanda. Es caracteritza per ser una banda atrevida, interpretant sovint obres d’alta dificultat, que fan les delícies dels aficionats.

El programa del concert que s’oferirà a la Llosa de Ranes serà essencialment amb el que la banda es presentarà dissabte al Certamen de València, afegint-li una obra d’un compositor portuguès.  La banda interpretarà: «Marina Civera», pasdoble de Manuel Morales Martínez. «Sinfonía para vientos», de Martin Ellerby. «Los Disparates de Goya» per Francisco José Martínez Gallego. «Lusitanidades», de Carlos Marques.

El Grup de Danses Ras i Pla actuarà el diumenge

El diumenge li toca el torn al grup de Danses Ras i Pla. La Llosa de Ranes participa un any més en la campanya de concerts d’intercanvis musicals, que enguany arriba a la seua XX edició. En aquesta ocasió actuarà el Grup de Danses Ras i Pla, que farà l’intercanvi en el grup de Danses la Murta d’Albal.

L’actuació tindrà lloc el pròxim diumenge 16 de juliol a les 19:30 h a l’auditori Mestre Vicent Tortosa.

La campanya d’Intercanvis Musicals té per objecte la realització d’un programa de concerts per parelles entre agrupacions artístiques de les federacions participants, que són referència en la música i la cultura valencianes.

No hay comentarios

Dejar respuesta